Ta post sem menda začela pisati že pred enim mesecem, potem pa se mi je cela zemlja začela majati pod nogami. Vse se je začelo rušiti. Step by step. Sedaj imam končno občutek, da se je to padanje ustavilo. Ta vikend sem bila s sodelavci v Sloveniji in nazaj prišla s svojim piškotkom (vam enkrat razložim, zakaj ga kličem tako), tako da je življenje takoj malo bolj svetlo.

Sem pa opazila v zadnjem času, da sem se spet zredila za 10 kil. Zadnje leto je bilo tako naporno, da ko gledam nazaj, sem neskončno ponosna nase. Velikokrat se pogledam v ogledalo in si prav rečem, da sem tako ponosna nase. Posebno, če pomislim, kje sem bila 3 leta nazaj. Veliki koraki, velike spremembe in veliko moči. Šele, ko pogledamo nazaj, ženske velikokrat vidimo, kako smo močne. Se pa hkrati zavedam, da je moja pridobljena teža odsev tega.

Sedaj, ko počasi vidim lučko na koncu tunela, sem počasi pripravljena na spremembe. Ne zaradi družbe, ne zaradi partnerja, zaradi sebe. Ker si zaslužim biti zdrava in se dobro počutiti v svoji koži.

Prvi korak je postopna sprememba prehrane. Počasi prehajam na “low carb” dieto. Ne, ker ne bi smela jesti glutena, ampak preprosto, ker se bolje počutim, če ga omejim in če omejim sladkor. Zaenkrat se sadju še ne mislim odreči in tudi kak kruhek se bo znašel na mojem jedilniku, bom pa vsekakor preizkušala različne recepte in počasi menjala sestavine.

Drugi korak pa je večji in bolj zaresen. Joga challenge in meditacija.

31 dni. Vsak dan. Dan za dnem.

Se mi pridružite? Imam že dve kandidatki, ki bosta z mano delali in moj dragi vsak dan telovadi, tako da nas je že kar četica. Punce se bomo družile z Adriene, ki ima super YouTube channel posvečen jogi in vsak dan zjutraj z njo preživele približno pol ure.

Vabim vas, da se pridružite temu izzivu ali si postavite svojega. Poletje je kot nalašč za začetek. Jaz sem začela danes. Javite se mi, če boste delale zraven. 🙂

Korak za korakom proti zmagi!
B.